Ментально-креативні та онтологічні особливості «європейського адогматизму» - Кравченко, П.А. (Філософські обрії, 2008)
Рецензія на книгу: В.М.Петрушов. Європейський адогматизм: історико-філософська ретроспектива, сучасні інтенції — Харків: Видавництво УкрДАЗТ, 2007. - 376 с.