Удосконалення механізму управління політикою платоспроможності підприємства - Пономарьов, І.Ф.; Полякова, Е.І.; Легченко, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто стан дослідження і визначено місце та роль механізму управління політикою платоспроможності в ефективному розвитку виробничо-господарської діяльності підприємства. Запропоновано концепцію удосконалення механізму управління політикою платоспроможності підприємства і визначено систему елементів забезпечення його функціонування. ----------