Огляд матеріалів всеукраїнської науково-теоретичної конференції «Ірраціональне підгрунтя раціональності» - Пономарьов, Ю.Ю. (Філософські обрії, 2009)
Конференція відбулася 14 квітня 2009 року в приміщенні ПДПУ імені В.Г.Короленка. Організаторами конференції були кафедра філософії Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, відділ філософської антропології інституту філософії імені Г.С.Сковороди НАН України, кафедра філософії Київського національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.