Давньоруське літописання в студіях М.І. Костомарова - Чугаєва, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
На основі аналізу наукової спадщини М.І. Костомарова визначається роль і місце вченого в історичній науці ХІХ ст. як дослідника давньоруських літописів.