Эффективно ли внедрять сертификацию СМК ? - Момот, А.И.; Горчакова, Е.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено питання ефективності функціонування системи менеджменту якості. На прикладі металургійного підприємства проведено аналіз міри впливу виконання вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2000 на досягнення позитивних результатів діяльності заводу. ----------