Андрій Жук у внутрішньопартійній боротьбі УСДРП 1908 – 1912 рр. - Магурчак, А. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Висвітлюється партійна діяльність українського громадсько-політичного діяча Андрія Жука протягом 1908 – 1912 рр. Показані шляхи розвитку УСДРП, запропоновані А. Жуком та його опонентами по партії.