До проблеми оцінки ефективності інтеграції промислових підприємств - Євдокімов, Ф.І.; Розумна, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано методичний підхід до оцінки економічної ефективності інтеграції підприємств на підставі інтегрального критерію оцінки ефективності альтернативних проектів злиття та поглинання підприємств. ----------