Амбівалентність відчуження в структурі людського буття - Фоменко, К.А. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена дослідженню іманентного, діалектичного статусу феномена відчуження в структурі індивідуального буття, що відкриває нові аспекти антропологічного процесу.