Самітницький шлях спасіння в християнському чернецтві: до проблеми категоріального визначення - Бик, Г.Б. (Філософські обрії, 2009)
Стаття присвячена проблемі категоріального визначення анахоретства як форми самітництва в християнському чернецтві.