Управление нематериальными активами как составляющей повышения производительности труда на предприятии - Зайцев, В.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто зміст поняття нематеріальних активів на промисловому підприємстві. Визначено вплив управління нематеріальними активами щодо використання творчості та навчання персоналу на підвищення продуктивності праці. ----------