Некласична логіка в контексті некласичної раціональності - Шенгерій, Л.М. (Філософські обрії, 2010)
У статті проводиться аналіз типологій некласичної логіки у контексті взаємозв’язків двох перших складових логіко-раціональної моделі пізнавальних процесів. Зро-блено висновок про встановлення морфізмів між системами теоретичної та практичної логіки й некласичної раціональності, логіки інформаційних технологій й постнекласичної раціональності.