Мартін Хайдеггер як фашиствуючий філософ - Мигаль, С.М. (Філософські обрії, 2010)
У статті розглядаються маловідомі аспекти діяльності і творчості німецького філософ М.Хайдеггера, пов'язані з його співпрацею з нацистами і виступами проти гуманізму.