Земля і всесвіт у теологічній концепції Ісидора Севільського - Цебрій, І.В. (Філософські обрії, 2010)
У статті аналізується теологічна концепція вестготського вченого VІІ століття Ісидора Севільського, який заклав основи європейського енциклопедизму та антропоморфного бачення світу, його розуміння незримої сутності Землі і Всесвіту.