Комбинированное лечение вертикальной резцовой дизокклюзии у подростков и взрослых - Сысоев, Н.П.; Тимощенко, Е.В.; Сысоев, С.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Були отримані значні результати після комбінованого лікування 18 підлітків і дорослі у віці 14-35 років з вертикальною різцевою дезоклюзією. На хірургічному етапі проведене тонелювання кістки, що привело до зменшення механічних властивостей твердих тканин щелеп і швидкого вертикального переміщення різців. Метод лікування підтверджений клінічними і рентгенологічними дослідженнями, термінами лікування - є високоефективним.