Інновації: сутність і процес становлення - Руденко, І.М. (Філософські обрії, 2010)
Розглядається проблема інновацій в контексті творчих можливостей особистості. Доводиться, що потреби та умови існування людини є першопричинами нововведень, а традиції — основа становлення інновацій. Креативна діяльність особистості — процес формування інновацій.