Історія, філософія, історія філософії — ретроспективна актуалізація ідей та рефлексій - Кравченко, П.; Петрушов, В. (Філософські обрії, 2010)
Рецензія на книгу: В.І.Ярошовець. Історія філософії: від структуралізму до постмодернізму. — Київ: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008 — 263 с.