Неоміфологія постсучасної особистості - Усанов, І.В.; Усанова, Л.А. (Філософські обрії, 2010)
У статті аналізуються тенденції деміфологізації та деконструкції особистісного буття в умовах сучасного технологічного суспільства. Результатом цих процесів стає підміна глибинності та ієрархічності особистісного само-визначення імітацією та симуляцією у різноманітних формах: імідж, маска, аватар.