Крішнамурті та Вітґенштайн про факт. Постнекласичне дослідження - Карівець, І.В. (Філософські обрії, 2010)
В статті з’ясовуються особливості нового прагматично-позитивного підходу до розуміння факту Дж. Крішнамурті та Л. Вітґенштайном, яке уможливлює відкриття в ньому сакрального виміру. Обґрунтовано, що це розуміння є постнекласичним.