Релігійна ідентичність. Вияви на Донеччині в ІІ пол. 60-х — 80-ті рр. ХХ ст. - Фесенко, А.М.; Папаяні, І.В. (Філософські обрії, 2010)
У статті на прикладі конкретних соціологічних даних, з фондів Уповноваженого Ради у справах релігій по Донецькій області, авторами розглядаються прояви релігійної ідентичності. Такий нестандартний підхід дав можливість наповнити абстрактне поняття релігійної ідентичності конкретним емпіричним змістом. Автори доказують, що вияви релігійної ідентичності на Донеччині в досліджуваний період були позначені як загальними тенденціями так і мали свої особливості.