70-річчя академіка НАН України Ю.Г. Кривоноса (Вісник НАН України, 2009)
12 квітня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі матемаичного моделювання та інформаційних комп’ютерних технологій академікові НАН України Юрію Георгійовичу Кривоносу.