70-річчя члена-кореспондента НАН України А.Д. Алєксєєва (Вісник НАН України, 2009)
20 травня виповнилося 70 років видатному фахівцеві в галузі фізики вугілля і гірничих процесів члену-кореспонденту НАН України Анатолієві Дмитровичу Алєксєєву.