Гетьманат Павла Скоропадського: особливості законотворення (квітень–грудень 1918 р.) - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2010)
У статті досліджуються характерні особливості законотворчої практики в Українській державі, зумовлені деформацією політичної системи та відсутністю представницької гілки влади. висвітлюється законодавча діяльність Ради міністрів та підготовка виборів до Українського сейму.