70-річчя члена-кореспондента НАН України А.М. Довбні (Вісник НАН України, 2009)
12 травня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі прискорювальної техніки, ядерної та радіаційної фізики членові-кореспондентові НАН України Анатолію Миколайовичу Довбні.