Державний архів Закарпатської області: вектори регіонального міжнародного співробітництва в 2009 році - Делеган, М.В. (Архіви України, 2010)
Висвітлено результати регіонального міжнародного співробітництва держкомархіву Закарпатської області в 2009 році.