Вітчизняна архівна справа в особистостях - Артамонова, С.; Желєзняк, М. (Архіви України, 2008)
Рецензія на довідник: (Українські архівісти (ХІХ–ХХ ст.): біобібліогр. довідник / Держкомархів України, УНДІАСД; упоряд.: І. Б. Матяш (кер.), С. Л. Зворський, Л. Ф. Приходько та ін. – К., 2007. – 752 с.)