Оцінка ділової активності торговельних підприємств на фондовому ринку - Косова, Т.Д.; Славінський., В.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Систематизовано умови емісії цінних паперів торговельних підприємств акціонерної форми власності Донецької області, узагальнено факти їх правопорушень на фондовому ринку, проведено оцінку стану корпоративного управління. Розроблено пропозиції щодо збільшення ділової активності торговельних підприємств на фінансовому ринку шляхом запровадження рейтингування цінних паперів та змінення рівня корпоративного управління. ----------