Фундаментальне видання "Крути. Січень 1918 року" – данина шани лицарям української революції - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Крути. Січень 1918 року : док., матеріали, дослідж., кіносценарій / Іст.-культурол. т-во “Герої Крут”; упоряд. Я. Гаврилюк. – К. : Вид. центр “Просвіта”, 2008. – 840 с.: іл.