Архівне зберігання електронних документів та інформаційних ресурсів у Республіці Білорусь - Лавренюк, А.Г.; Жук, Л.В. (Архіви України, 2010)
Розглядаються проблеми архівного зберігання електронних документів та аналізується зарубіжний досвід зберігання електронних документів на прикладі Республіки Білорусь, Російської Федерації, Республіки казахстан та Республіки Польща.