Виставка документів Національного архівного фонду України до Дня Соборності України - Мягкий, І.М. (Архіви України, 2010)
22 січня 2010 року в Центральному державному кінофотофоноархіві ім. Г. С. Пшеничного з нагоди відзначення 91-ї річниці проголошення Акта Злуки відбулося відкриття виставки документів Національного архівного фонду України “До Дня Соборності України”.