Книга спогадів про Ореста Мацюка - Шуст, Р.М.; Козицький, А.М. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Нескінченна подорож: Книга пам’яті Ореста Мацюка / уклад.: Г. Сварник, І. Сварник, Б. Якимович; редкол.: Б. Якимович, Д. Пельц (співголови), Г. Сварник та ін. – Львів : Вид. центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. – 372 с.: іл., портр.