Велика Вітчизняна війна 1941–1945 рр. у кінодокументах ЦДКФФА України ім. Г. С.Пшеничного (до 65-ї річниці Перемоги) - Славинська, І.М. (Архіви України, 2010)
Тематичний огляд кінодокументів розкриває склад і зміст архівних кіно- джерел, що відтворюють події Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр.