Методичні особливості сутності, поняття і характерних рис туристичного підприємства - Балашова, Р.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто термінологічний апарат підприємства, сутність та характерні риси туристичного підприємства. Запропоновано поняття «туристичне підприємство», що враховує уточнення та доповнення до цього терміна. ----------