Фонди особового походження учасників Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр. у Державному архіві Одеської області - Паніван, Г.М. (Архіви України, 2010)
Розглянуто склад та зміст особових фондів учасників війни, зосереджених у державному архіві Одеської області. Підкреслено актуальність питання поповнення національного архівного фонду України документами учасників Великої Вітчизняної війни.