Судьба украинского угля на фоне мировых тенденций - Логвиненко, В.И.; Гринев, В.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Наведено результати аналітичних досліджень перспектив приватизаційних процесів у вітчизняній вугільній промисловості. ----------