Міжнародна наукова конференція “Україна у Другій світовій війні: джерела та інтерпретації (до 65-річчя Великої Перемоги)” - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2010)
Відповідно до Указу Президента України № 403 від 23 березня 2010 року “Про додаткові заходи щодо відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років” 27 квітня 2010 року у Меморіальному комплексі “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років” відбулася Міжнародна наукова конференція “Україна у Другій світовій війні: джерела та інтерпретації (до 65-річчя Великої Перемоги)”.