80-річчя академіка НАН України Д.М. Гродзинського (Вісник НАН України, 2009)
5 серпня 2009 року виповнилося 80 років видатному вченому, раднику Президії НАН України, Заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державних премій України в галузі науки і техніки, академікові НАН України, доктору біологічних наук, професорові, завідувачу Відділу біофізики та радіобіології ІКБГІ НАН України Дмитрові Михайловичу Гродзинському.