70-річчя академіка НАН України Г.М. Григоренка (Вісник НАН України, 2009)
24 серпня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі спеціальної електрометалургії і матеріалознавства академікові НАН України Георгієві Михайловичу Григоренку.