Нова парадигма лікування хвороб у сучасних умовах життєдіяльності людини - Білокриницький, В. (Вісник НАН України, 2009)
У статті проаналізовано методичні підходи медицини до лікування хворих і доведено необхідність перегляду основних принципів лікування на сучасному етапі розвитку науки і технологій. З’ясовано роль електромагнітного фактора в трансформації фізіологічних процесів у організмі людини в патологічні. Окреслено нові методи діагностики, лікування та профілактики хвороб.