60-річчя академіка НАН України Г.А. Скрипник (Вісник НАН України, 2009)
9 вересня виповнилося 60 років відомому фахівцеві з проблем історіографії й теорії української етнографії академікові НАН України Ганні Аркадіївні Скрипник.