80-річчя члена-кореспондента НАН України С.І. Дорогунцова (Вісник НАН України, 2009)
22 вересня виповнилося 80 років знаному вченому в галузі розвитку та розміщення продуктивних сил краї ни, громадському діячеві члену-кореспонденту НАН України Сергію Івановичу Дорогунцову.