Концепция формирования организационно-экономического механизма управления предприятиями ЖКХ - Бражникова, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Виявлено закономірності, тенденції і суперечності розвитку житлово-комунальних підприємств в умовах функціонування українського ринку, визначено підходи і методи побудови організаційно-економічної системи управління підприємствами ЖКГ, запропоновано концептуальну модель функціонування житлово-комунального підприємства в ринковому середовищі. ----------