Освоєння електронних джерел в історичних студіях: із досвіду США - Ковальова, А. (Архіви України, 2009)
У статті розглянуті деякі аспекти американської практики використання електронних джерел в історичних студіях. особлива увага надана правовій основі, інформаційній інфраструктурі, методиці та етичним підходам.