Форум документознавців - Христова, Н. (Архіви України, 2009)
У інформації висвітлено питання, які обговорювалися під час міжнародної науково-практичної конференції “Документознавство. Бібліотекознавство. інформаційна діяльність: проблеми науки, освіти та практики”, що проводиться щорічно у Києві на базі інституту державного управління та інформаційної діяльності Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв від 2004 року.