Крайове управління архівів, бібліотек і музеїв при райхскомісарі України: історичний нарис - Себта, Т. (Архіви України, 2009)
У статті комплексно розглядається три напрямки діяльності Крайового управління архівів, бібліотек і музеїв при райхскомісарі України – архівний, бібліотечний і музейний, вивезення з Києва культурних цінностей у 1943–1944 рр. на захід.