Перші сторінки історії термінологічних семінарів із документознавства та суміжних галузей знань - Бездрабко, В. (Архіви України, 2009)
В інформації висвітлено історію термінологічних семінарів із документознавства та суміжних галузей знань, започаткованих 2007 року в Київському національному університеті культури і мистецтв. Увагу зосереджено на змісті та формах роботи Семінару–2009.