Забытая губерния - Лебедєва, В. (Архіви України, 2009)
Рецензія на документальне видання, підготовлене білоруськими архівістами: “Гомельская губерния. 1919–1926 гг.: документы и материалы” / сост.: М. А. Алейникова [и др.]; редкол.: В. И. Адамушко [и др.]. – Минск: НАРБ, 2009. – 270 с.: с ил.