Науково-видавнича діяльність Центрального державного архіву громадських об’єднань України: стан, проблеми, перспективи - Лозицький, В. (Архіви України, 2009)
Проаналізовано науково-видавничу діяльність ЦДаГо України протягом 2001–2008 рр. виокремлено основні напрями в цій роботі та найважливіші видання, підготовлені до друку працівниками архіву. Перелічено документальні видання, які зараз готуються до публікації. наведено бібліографію видань, здійснених ЦДаво України протягом останніх 9 років.