Міжнародна наукова конференція "Архівознавство як наука" - Андрієвська, Л. (Архіви України, 2009)
В інформації подаються відомості про засідання розширеної Вченої ради УнДіаСД з нагоди 15-річчя інституту та роботу міжнародної наукової конференції “архівознавство як наука”, що проходила 14–15 травня і була приурочена до відзначення 15-ї річниці УНДІАСД.