Ювілей К. Є. Новохатського - Гінзбург, О. (Архіви України, 2009)
Виповнилося 60 років заступнику Голови Державного комітету архівів України Костянтину Євгеновичу Новохатському, відомому архівісту, чиє ім’я широко відоме не лише в нашій державі, а й в багатьох інших країнах.