Архівна знахідка - Славинська, І. (Архіви України, 2009)
Стаття про особистий альбом генерала Ф.А. Келлера, ідентифікований в результаті пошукової роботи над тематичним запитом в ЦДКФФА України імені Г. С. Пшеничного. опубліковано фотодокументи з унікального альбому, присвячені Першій світовій війні.